Als een vergoeding voor bewezen diensten ben ik op 5 Maart 2016 met Bart (die ik ken van Fotoclub Oldenzaal) een dagje op stap geweest naar Arnhem. We zijn lekker vroeg vertrokken om het maximale van de dag te plukken. In een periode waarin het weer niet zo heel best was, hadden we die dag geluk. ‘s Ochtends was het behoorlijk mistig maar in de loop van de dag werd het bij tijd en wijle ook behoorlijk zonnig. Met het pas geopende vernieuwde Centraal Station van Arnhem was er genoeg te fotograferen. Nadat we aankwamen in Arnhem zag ik een in de mist verhulde Tennet toren, die als een soort raket vanuit de mist leek te worden gelanceerd. Omdat de mist al een beetje begon op te trekken zijn we als eerste richting de toren gelopen om de kans op mooie mistige foto’s niet te missen.

Arnhem Tennet Toren in de mist

Zo’n mist geeft toch een mysterieuze sfeer aan de foto’s en ik moet zeggen dat ik het nog knap lastig vind om die sfeer terug te brengen in mijn foto’s. Het is zeker niet altijd “what you see is what you get”, maar ik denk dat het mij toch redelijk gelukt is de sfeer te behouden.

Arnhem omgeving Centraal Station in de mist

Nadat we de Tennet toren hadden gefotografeerd zijn we teruggelopen naar het Centraal Station om daar nog wat te fotograferen.