DIENSTEN

Joop Mazenier fotografeert voornamelijk voor zichzelf. Om zich verder te ontwikkelen in de fotografie komt het ook voor dat hij (kleine) opdrachten aanneemt. Dat kan bijvoorbeeld een huwelijk zijn of een leuk portret. Fotografie van modellen valt daar natuurlijk ook onder. Verder is Joop Mazenier ook bij diverse evenementen van uiteenlopende aard aanwezig. Geïnteresseerd? Bekijk dan hieronder de diensten van Joop Mazenier Fotografie.

Joop Mazenier Fotografie

Joop Mazenier Fotografie wil je graag van dienst zijn op allerlei vlakken van fotografie. Van portretfoto tot een fotoshoot. Maar ook evenementen en huwelijk. Het kan allemaal! Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Model- en Portretfotografie

Model- en portretfotografie vind ik één van de leukste vormen van fotografie. Ik ben dan ook regelmatig op zoek naar modellen om mijzelf verder te bekwamen. Meestal doe ik dat in de onbetaalde vorm van TFP (Time For Prints): jij krijgt mooie foto’s, ik stop mijn tijd in het fotograferen. Geïnteresseerd? Klik op de button voor contact.

CONTACTFORMULIER

Huwelijk en vriendschap

Het fotograferen van een huwelijk is een specialisme dat je aan een vakfotograaf moet uitbesteden. De herinneringen aan de dag van je leven mag immers geen deceptie worden vanwege mislukte foto’s. Maar heb je geen geld om een (dure) vakfotograaf betalen en wil je toch geslaagde foto’s van je mooiste dag? Ik ben je graag van dienst.

TIP:

Hier een slottekst

(klik op het plaatje voor een voorbeeld)