Straatfotografie Rijksmuseum Amsterdam

Straatfotografie Rijksmuseum Amsterdam

 

Wat is er gebeurd en waarom ziet het er allemaal anders uit?

Bij mijn webhoster heeft in het eerste weekend van Januari 2019 een grote DDOS-aanval plaatsgevonden waarbij alle servers bovendien zijn geïnfecteerd met ransomware. Helaas is mijn oorspronkelijke website daardoor ook getroffen. Of deze nog hersteld kan worden is voor mij op dit moment nog maar de vraag omdat de database niet benaderbaar is. In de database bevinden zich de berichten, pagina’s en de structuur van mijn website.

Gelukkig heeft de helpdesk van mijn provider wel iets kunnen helpen, zodat het hier niet helemáál leeg is. Maar tevreden ben ik natuurlijk niet. Op dit moment heerst een gevoel van “shit, alles kwijt”. Een backup? Ja, die heb ik (gedeeltelijk) maar die kan (nog) niet teruggeplaatst worden. Dus nog maar even geduld hebben.